top of page
175111442_2883469428589682_6765926446676

Over Ons

Nieuwe meubels in een kringloopwinkel!?

Wauw, dit is toch geen kringloop!

O!... je verkoopt nieuwe en tweedehands meubels...!?


We hebben al veel verschillende reacties gehad, dus het wordt tijd voor een uitleg.


Eind 2014 startte wij onze Kringloopwinkel DMD, op de vorige locatie. Doordat we zelf echte kringloopfans waren hebben wij geprobeerd van onze hobby, ons werk te maken en dat was goed gelukt.


Na 3 jaar nog altijd super enthousiast over onze zaak, zijn we verhuist naar een andere "betere" locatie.

Op onze nieuwe locatie waren we ons wat meer gaan richten op wat luxere tweedehands meubels en bijzondere dingen... De uitblinkende dingen werden zo gezegd verkocht in de winkel en de rest van de goederen weg voor export. Voordat we het door hadden was er alweer 2 jaar voorbij!


En toen kwam Corona...


Een moeilijke tijd voor jong en oud. Maar ook vooral voor ondernemers. Daar waar de ene niet veel verschil merkte tijdens de crisis, moest een andere ondernemer iets verzinnen om het hoofd boven corona te houden.

Zo hadden we besloten ook wat nieuwe meubels en decoratie te gaan verkopen. Dat sloeg gelukkig goed aan en zijn zo toch corona de baas geweest!


Een jaar van onzekerheid is door positief te blijven, zo voorbij gevlogen. We willen graag de nieuwe artikelen blijven verkopen, maar ook absoluut niet stoppen met onze "Luxe" Kringloopwinkel...


Zo is dus DMD Outlet & Luxe Kringloop ontstaan

Over ons: About Us
bottom of page